• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > Bouw & Renovatie > Winkelinterieur


Referenties

verbouwen complete badkamer

Mevr.  Lasker, Hilversum

Pro Builders heeft mijn complete badkamer verbouwd. Dat hebben ze zeer vakkundig aangepakt. Ook toen bleek dat de afvoer compleet opnieuw moest worden aangelegd. Ze hebben zeer veel oog voor detail en het tegelwerk is dan ook erg strak. Ze zijn wel iets over het materiaal budget gegaan maar dat kwam ook door de niet voorziene tegenvaller van de afvoer.  Al met al een uitstekende keus voor een goede prijs.


Meer referenties

Klustip

Gaatjes boren in tegels…

Gebruik hiervoor een speciale tegelboor zodat uw tegels niet beschadigen rondom het gaatje.


Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat...

Winkelinterieur

Winkelinterieur of kleine kantoorruimte verbouwen moet meestal gebeuren in een kort tijdsbestek. Daarom werken wij samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven, zoals meubelmakers, elektriciens, stukadoors etc. zodat we in korte tijd een project kunnen opleveren.
 
Want de tijd die uw verlies met uw verbouwing kost u geld. Wel zullen wij alle aandacht schenken aan kwaliteit en details zodat u winkel in een mum van tijd er weer nieuw en verzorgd uitziet.


Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl