• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > Schilderwerk


Referenties

schilderen buitenkant vrijstaand huis

Dhr. Zeno, Almere

Emile en zijn team hebben ons huis schitterend geschilderd. Alle ramen en deuren kunnen er nu weer jaren tegen. Het is professioneel en met kwaliteits verf gedaan. Helaas waren er een paar dagen regen maar hun schema werd aangepast en ze hebben
het toch snel voor mekaar gekregen. In de lente mogen ze ook het huis van mijn dochter doen. Emile bedankt!


Meer referenties

Klustip

Schilderen van muren en plafonds…

Schildert u niet alles in 1 dag ? Wikkel dan aluminiumfolie om de kwasten en rollers zodat u de volgende dag zo weer verder kunt.


Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat...

Schilderwerk

Goed schilderen is een kunst zeggen we. Natuurlijk moet u dat niet al te letterlijk nemen. Schilderen is vooral een vak. Een ambacht.

Wat wij bij Pro Builders tot in de puntjes beheersen.

Of het nu om vakkundig onderhoud van uw buitenschilderwerk gaat of binnen schilderwerk zoals deuren ramen kozijnen wanden en plafonds, bij Pro Builders wordt er werk van gemaakt.

Wij schilderen uitsluitend met kwaliteits-verven zodat er een solide verfsysteem ontstaat. Zo kan er een duurzaamheid van 8-10 jaar worden gecreëerd. Hier hoort uiteraard wel planmatig onderhoud bij en ook dat kunnen we voor u regelen.

Bel of mail voor een afspraak.

Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl