• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > Schilderwerk


Referenties

verbouwen complete badkamer

Mevr.  Lasker, Hilversum

Pro Builders heeft mijn complete badkamer verbouwd. Dat hebben ze zeer vakkundig aangepakt. Ook toen bleek dat de afvoer compleet opnieuw moest worden aangelegd. Ze hebben zeer veel oog voor detail en het tegelwerk is dan ook erg strak. Ze zijn wel iets over het materiaal budget gegaan maar dat kwam ook door de niet voorziene tegenvaller van de afvoer.  Al met al een uitstekende keus voor een goede prijs.


Meer referenties

Klustip

Boren van gaatjes...

Markeer met een stukje tape de diepte van het gat op je boortje. Zo weet je zeker  dat je diep genoeg boort.


Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat...

Schilderwerk

Goed schilderen is een kunst zeggen we. Natuurlijk moet u dat niet al te letterlijk nemen. Schilderen is vooral een vak. Een ambacht.

Wat wij bij Pro Builders tot in de puntjes beheersen.

Of het nu om vakkundig onderhoud van uw buitenschilderwerk gaat of binnen schilderwerk zoals deuren ramen kozijnen wanden en plafonds, bij Pro Builders wordt er werk van gemaakt.

Wij schilderen uitsluitend met kwaliteits-verven zodat er een solide verfsysteem ontstaat. Zo kan er een duurzaamheid van 8-10 jaar worden gecreëerd. Hier hoort uiteraard wel planmatig onderhoud bij en ook dat kunnen we voor u regelen.

Bel of mail voor een afspraak.

Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl