• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > Bouw & Renovatie


Referenties

verbouwen complete badkamer

Mevr.  Lasker, Hilversum

Pro Builders heeft mijn complete badkamer verbouwd. Dat hebben ze zeer vakkundig aangepakt. Ook toen bleek dat de afvoer compleet opnieuw moest worden aangelegd. Ze hebben zeer veel oog voor detail en het tegelwerk is dan ook erg strak. Ze zijn wel iets over het materiaal budget gegaan maar dat kwam ook door de niet voorziene tegenvaller van de afvoer.  Al met al een uitstekende keus voor een goede prijs.


Meer referenties

Klustip

Gaatjes boren in tegels…

Gebruik hiervoor een speciale tegelboor zodat uw tegels niet beschadigen rondom het gaatje.


Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat...

Bouw & Renovatie

(ver)bouwen is meer, veel meer dan zomaar een muurtje stuken. (ver)bouwen is zorgen voor optimale tevredenheid en onbezorgd wonen en werken. Die tevreden klanten ontstaan door altijd topkwaliteit te leveren.  Een verbouwing, onderhouds- of renovatieproject: Pro Builders pakt uw kleine of grote klussen met beide handen aan. Geen woorden. Nee, daden.

De uiteenlopende verbouwwerkzaamheden voeren we uit  op iedere locatie. In een goede sfeer zorgen we in samenspraak met u voor het beste resultaat.

U vraagt zich af hoe we ons werk doen. Terecht. Degelijk en servicegericht, tot in detail. We kunnen er veel over zeggen of schrijven, uiteindelijk zult u onze werkwijze ervaren. Hebt u een bouwklus in het verschiet liggen? Bel of Mail gerust om een afspraak te maken.

We zullen alle aandacht schenken aan kwaliteit en details zodat u winkel in een mum van tijd er weer nieuw en verzorgd uitziet.

schilderen buitenkant vrijstaand huis

Dhr. Zeno, Almere

Emile en zijn team hebben ons huis schitterend geschilderd. Alle ramen en deuren kunnen er nu weer jaren tegen. Het is professioneel en met kwaliteits verf gedaan. Helaas waren er een paar dagen regen maar hun schema werd aangepast en ze hebben
het toch snel voor mekaar gekregen. In de lente mogen ze ook het huis van mijn dochter doen. Emile bedankt!

Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl