• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > Keuken


Referenties

vervangen inbouw reservoir

Dhr. van der Rijken, Amsterdam

Mijn ervaring met Pro Builders is heel positief. Het bedrijf brengt een duidelijke offerte uit, waarin alle materiaalkosten gespecificeerd zijn. Je kan met een gerust hart het hele project aan Pro Builders overlaten: tussentijdse uitdagingen (zoals het af laten sluiten van de waterleiding) worden daadkrachtig opgepakt. Afspraken
worden goed en tijdig nagekomen.


Meer referenties

Klustip

Kit aanbrengen...

Zorg altijd voor een vetvrije en schone ondergrond. Plak de omliggende tegels af met schilderstape.


Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat...

Keuken & kookeiland installatie

Tegenwoordig is een luxe inbouwkeuken met of zonder eiland voor iedereen beschikbaar. U wilt alleen wel dat de keuken snel en vakkundig geplaatst wordt.

Behalve montage kunnen wij ook het voorbereidend leidingwerk van uw nieuwe keuken en eventuele bouwkundige aanpassingen verzorgen .

Ook het demonteren van uw oude keuken en het afvoeren hiervan kunnen wij voor u regelen.  U ziet het ; als u uw keuken door Pro Builders laat installeren dan wordt alles voor u verzorgd en bent u verzekerd van een perfecte keuken waar u jaren plezier van zult hebben.

Installatie & voorbereiding leidingwerk

Tevens is het ook mogelijk alleen leidingwerk (voor installatie) te  verzorgen voor keukens die niet door ons gemonteerd worden. Wellicht hebt u een keuken gekocht bij een firma die alleen de keuken monteert maar het leidingwerk niet regelt.

U kunt ons dan benaderen en aan de hand van een leidingschema kunnen wij dan het leidingwerk op de juiste plaats aanleggen. De keukenleverancier kan dan de keuken monteren waarna wij de keuken aansluiten op het door ons aangebrachte leidingwerk zodat uw keuken klaar is voor gebruik.

Bel of mail voor een scherpe offerte op maat.
 
 
Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl