• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > Keuken


Referenties

schilderen buitenkant vrijstaand huis

Dhr. Zeno, Almere

Emile en zijn team hebben ons huis schitterend geschilderd. Alle ramen en deuren kunnen er nu weer jaren tegen. Het is professioneel en met kwaliteits verf gedaan. Helaas waren er een paar dagen regen maar hun schema werd aangepast en ze hebben
het toch snel voor mekaar gekregen. In de lente mogen ze ook het huis van mijn dochter doen. Emile bedankt!


Meer referenties

Klustip

Schilderen van muren en plafonds…

Schildert u niet alles in 1 dag ? Wikkel dan aluminiumfolie om de kwasten en rollers zodat u de volgende dag zo weer verder kunt.


Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat...

Keuken & kookeiland installatie

Tegenwoordig is een luxe inbouwkeuken met of zonder eiland voor iedereen beschikbaar. U wilt alleen wel dat de keuken snel en vakkundig geplaatst wordt.

Behalve montage kunnen wij ook het voorbereidend leidingwerk van uw nieuwe keuken en eventuele bouwkundige aanpassingen verzorgen .

Ook het demonteren van uw oude keuken en het afvoeren hiervan kunnen wij voor u regelen.  U ziet het ; als u uw keuken door Pro Builders laat installeren dan wordt alles voor u verzorgd en bent u verzekerd van een perfecte keuken waar u jaren plezier van zult hebben.

Installatie & voorbereiding leidingwerk

Tevens is het ook mogelijk alleen leidingwerk (voor installatie) te  verzorgen voor keukens die niet door ons gemonteerd worden. Wellicht hebt u een keuken gekocht bij een firma die alleen de keuken monteert maar het leidingwerk niet regelt.

U kunt ons dan benaderen en aan de hand van een leidingschema kunnen wij dan het leidingwerk op de juiste plaats aanleggen. De keukenleverancier kan dan de keuken monteren waarna wij de keuken aansluiten op het door ons aangebrachte leidingwerk zodat uw keuken klaar is voor gebruik.

Bel of mail voor een scherpe offerte op maat.
 
 
Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl