• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > VVE & Onderhoud


Referenties

verbouwen complete badkamer

Mevr.  Lasker, Hilversum

Pro Builders heeft mijn complete badkamer verbouwd. Dat hebben ze zeer vakkundig aangepakt. Ook toen bleek dat de afvoer compleet opnieuw moest worden aangelegd. Ze hebben zeer veel oog voor detail en het tegelwerk is dan ook erg strak. Ze zijn wel iets over het materiaal budget gegaan maar dat kwam ook door de niet voorziene tegenvaller van de afvoer.  Al met al een uitstekende keus voor een goede prijs.


Meer referenties

Klustip

Gaatjes boren in tegels…

Gebruik hiervoor een speciale tegelboor zodat uw tegels niet beschadigen rondom het gaatje.


Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat... Waar kwaliteit voorop staat...

VVE & Beheer

Ook VVE's en vastgoed eigenaren kunnen wij van dienst zijn. Wij kunnen zonder dure vaste onderhouds contracten uw werkzaamheden professioneel en vakkundig voor u uitvoeren. Dit doen wij op uurtarief of aangenomen prijs. Denkt u daarbij aan het planmatig onderhouden van het vastgoed. Schilderwerk, dakbedekking,anti inbraak beveiliging, elektrische installaties of complete renovaties. Maar ook voor een kleine klus staan wij paraat. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl