• Tel: 06-25577590

  • Email: contact@probuilders.nl

  • Follow Us:

Home > Anti Inbraak > beveiliging


Referenties

verbouwen complete badkamer

Mevr.  Lasker, Hilversum

Pro Builders heeft mijn complete badkamer verbouwd. Dat hebben ze zeer vakkundig aangepakt. Ook toen bleek dat de afvoer compleet opnieuw moest worden aangelegd. Ze hebben zeer veel oog voor detail en het tegelwerk is dan ook erg strak. Ze zijn wel iets over het materiaal budget gegaan maar dat kwam ook door de niet voorziene tegenvaller van de afvoer.  Al met al een uitstekende keus voor een goede prijs.


Meer referenties

Klustip

Laminaat leggen...

Laat het laminaat altijd ten minste 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar het gelegd moet worden.


Anti inbraak Beveiliging Anti inbraak Beveiliging Anti inbraak Beveiliging Anti inbraak Beveiliging Anti inbraak Beveiliging Anti inbraak Beveiliging Anti inbraak Beveiliging Anti inbraak Beveiliging

Heeft u goede anti inbraak beveiliging ?? Traditionele veiligheids beslag en pensloten houd de inbreker niet meer tegen. En ook 3 punts sluitingen zijn makkelijk open te breken. Wij hebben dit zelf helaas moeten ondervinden. Gelukkig kunt u er wat tegen doen.

Meestal kunnen wij uw oude veiligheids-beslag eenvoudig en voordelig vervangen door SKG *** veiligheids-beslag met kern trek beveiliging. Hierdoor wordt de veel gebruikte methode van de cilinder er uit te trekken onmogelijk. Meestal kunnen wij dit doen zonder uw sleutel,cilinder en slot te vervangen. Dus u houdt uw huidige sleutels. Ook kunt u natuurlijk voor het uitgebreide pakket gaan met SKG*** cilinders en anti inbraak strips. Of eventueel bewakings camera's of elektronische sloten. Voor ieder budget is er een oplossing. Vraag een gratis offerte aan en beveilig uw huis voor het te laat is.

Referenties | Partners | Sitemap | Algemene voorwaarden

© Pro Builders Bouwbedrijf Amsterdam 2015 alle rechten voorbehouden.
Op al onze diensten en bouwwerkzaamheden die wij uitvoeren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Powered by All-Set.nl